Vi besöker

Vi kommer gärna ut och berättar och inspirerar för på vilket sätt man kan hålla kärleken levande även efter det att förälskelseruset har lagt sig. Att förstå vikten av att arbeta på sitt äktenskap och med rätt inställning kan man få uppleva att det håller och att man kan upptäcka att kärleken blommar.

I Sverige så slutar vartannat äktenskap med att man går skilda vägar. I vårt samhälle blir det allt mer accepterat att ha tillfälliga relationer och att leva med samma person hela livet verkar ingen längre tro är möjligt. I bland får man känslan av att media vill måla upp en bild av att det är onormalt att faktiskt hålla sin familj intakt. Och vi lever i en tid som blir allt mer sexualiserad och moral och etik får allt mindre utrymme i tanke och hjärta.

Vi är övertygade om att det går att leva hela livet med samma person och känna sig både lycklig och full av kärlek. Detta kräver att man tror på att det går och att man utrustar sig med rätt verktyg för att bygget ska kunna göras.

Vi besöker gärna kyrkor, församlingar eller andra grupper för att vi tycker att detta ämne är så viktigt att tala om och lyfta till samtal och diskussion. Hör av er så kan vi berätta mer om vilka vi är och vad vi kan göra för er.

 

 

besok